آموزش الفبای فارسی با فیلم و بازی
-
بخش کردن کلمات3 فعالیت
-
نشانه «آ ا»2 فعالیت
-
نشانه «بـ ب»2 فعالیت
-
نشانه «د»1 فعالیت
-
نشانه «اَ ــَـ»2 فعالیت
-
نشانه «مـ م»3 فعالیت
-
نشانه «سـ س»3 فعالیت
-
نشانه «او و»3 فعالیت
-
نشانه «تـ ت»4 فعالیت
-
نشانه «ر»3 فعالیت
-
نشانه «نـ ن»3 فعالیت
-
نشانه «ایـ یـ ی ای»6 فعالیت
-
نشانه «ز»3 فعالیت
-
نشانه «اِ ـِ ـه ه»3 فعالیت
-
«کسره ربط»
-
نشانه «ای مستقل»
-
نشانه «شـ ش»2 فعالیت
-
آموزش نشانه «یـ ی»3 فعالیت
-
آموزش نشانه «ای مخفی»
-
نشانه «اُ ـُ»3 فعالیت
-
آموزش نشانه «کـ ک»2 فعالیت
-
آموزش نشانه «و»2 فعالیت
-
آموزش نشانه «پـ پ»2 فعالیت
-
آموزش نشانه «گـ گ»2 فعالیت
-
نشانه «یِ چسبی» و «ـِ چسبی»
-
آموزش نشانه «فـ ف»2 فعالیت
-
آموزش نشانه «خـ خ»2 فعالیت
-
آموزش نشانه «قـ ق»2 فعالیت
-
آموزش نشانه «لـ ل»5 فعالیت
-
آموزش نشانه «جـ ج»2 فعالیت
-
نشانه ـُ استثنا2 فعالیت
-
آموزش حرف «هـ ـهـ ـه ه»3 فعالیت
-
آموزش نشانه «چـ چ»3 فعالیت
-
آموزش نشانه «ژ»3 فعالیت
-
آموزش نشانه «خوا -> خا»2 فعالیت
-
آموزش نشانه «تشدید»2 فعالیت
-
آموزش نشانه «صـ ص»2 فعالیت
-
نشانه «ذ»2 فعالیت
-
آموزش نشانه «عـ ـعـ ـع ع»2 فعالیت
-
آموزش نشانه «ثـ ث»2 فعالیت
-
آموزش نشانه «حـ ح»2 فعالیت
-
آموزش نشانه «ضـ ض»2 فعالیت
-
آموزش نشانه «ط»2 فعالیت
-
آموزش نشانه «غـ ـغـ ـغ غ»2 فعالیت
-
آموزش نشانه «ظ»3 فعالیت
-
آموزش جدول الفبای فارسی
کسره ربط (ــِـ دوستی) یا اِ چسبی و تشخیص تفاوت کسره ربط با ـه آخر که در انتهای کلمه می آید.
چه موقع وقتی در انتهای کلمه صدای اِ (e) بشنویم از کسره ربط یا (اِ دوستی) استفاده می کنیم؟
وقتی که اِ که در آخر کلمه می آيد برای ربط دادن کلمه به کلمه بعدی آمده باشد از کسره ربط (ــِـ) استفاده می کنیم ولی هرگاه صدای e که در آخر کلمه آمده مربوط به خود کلمه باشد از از ـه ه آخر استفاده می کنیم.
در دیکته چطور تشخیص دهیم که ـه ه آخر بگذاریم یا ــِـ ربط ؟
هر وقت که در آخر کلمه صدای e بشنویم اگر در انتظار کلمه بعدی باشیم از کسره ربط (ــِـ) استفاده می کنیم مثل «شهرِتمیز» ولی اگر صدای اه (e) مربوط به خود کلمه باشد و ما منتظر کلمهی دیگری برای تکمیل معنی نباشیم از ـه ه آخر استفاده می کنیم. مثل «سایه»
آموزش کسره ربط
افراد بسیاری در دنیا وجود دارند که تمایل به یادگیری الفبای فارسی دارند و نمیدانند الفبای این زبان را چگونه آموزش ببیند. الفبای فارسی دارای حرفهایی است که هر یک از این حرفها، تلفظ و طرز نوشتار متفاوتی دارند؛ البته تلفظ برخی از حرفهای الفبای فارسی شبیه به هم است که برای به کار بردن درست آنها، باید آموزش درست دید و با دقت عمل کرد. روشهای فراوانی برای آموزش حروف فارسی وجود دارند که از این موارد میتوان به استفاده از فلش کارتها، اسامی حیوانات، روش لوباخ، استفاده از شعر، نرم افزارهای آموزش آنلاین و موارد دیگری اشاره کرد. در این مطلب قصد داریم آموزش کسره ربط یا همان إ دوستی را در اختیار شما قرار دهیم و در ادامه به معرفی بهترین روش برای آموزش حروف فارسی میپردازیم، پس با ما همراه باشید.
کاربرد کسره ربط را چگونه تشخیص دهیم؟
قبل از اینکه به شرح و توضیح کاربردها و محل قرارگیری این نشانه در زبان فارسی بپردازیم، باید بگوییم که بسیاری از دانش آموزان و افرادی که به دنبال یادگیری زبان فارسی هستند، در نحوه تشخیص این نشانه مشکل دارند؛ از این رو توصیه میکنیم برای اینکه شما بتوانید به درستی این نشانه را تشخیص دهید، تمرین و تکرار را فراموش نکنید. اما بپردازیم به کاربرد کسره ربط در کلمات، که به چه صورتی است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم کاربرد این نشانه، برای ربط دادن بین یک کلمه به کلمه بعدی است. به عنوان مثال، هنگامی که قصد داریم بگوییم مداد من باید از کسره ربط استفاده کنیم. موضوعی که در این جا برای آموزش این نشانه وجود دارد، خوب گوش دادن و دقت روی تلفظ کلمات است که به مرور زمان میتوانید این نشانه را همراه با نحوه درست به کار بردن آن یاد بگیرید. در واقع انتخاب یک روش آموزشی درست و اصولی میتواند تا حد زیادی به تشخیص درست کسره ربط، به شما کمک کند که در ادامه به این موضوع میپردازیم.
بهترین روش آموزش کسره ربط کدام است؟
حقیقتا و بدون هیچگونه حاشیه رفتن، باید بگوییم بهترین روش برای آموزش و یاد گرفتن این نشانه در زبان فارسی، استفاده از وبسایتهای آموزش آنلاین است. وبسایت فارسی آموزی، یکی از بهترین وبسایتهای آموزش زبان فارسی است که به صورت تخصصی به آموزش الفبای فارسی میپردازد. با استفاده از آموزشهایی که در دورههای این وبسایت قرار دارد، شما میتوانید به راحتی نحوه تشخیص این حرف را بیاموزید. در واقع در این وبسایت، از طریق بازیها و روشهای خاص، الفبای فارسی را در بهترین شکل ممکن به شما آموزش داده میشود. جهت ثبت سفارش پکیجها و دورههای آموزش آنلاین الفبای فارسی، میتوانید به آدرس ایمیل این وب سایت مراجعه کنید و این پکبجها را سفارش دهید. در ادامه، آدرس وبسایت فارسی آموزی را برای شما قرار میدهیم.